Hämyinen teatterisali, iloista puheen sorinaa ja pientä kiljahtelua. Yleisö on malttamaton ja pian odotus palkitaan! Tyhjälle lavalle astelevat nuo kaksi hassun hauskaa sinipukuista miestä. Pikku Kakkosesta tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti ottavat tilanhaltuun. Ensin kajahtaa ilmoille tv:stä tuttu kipale Homma hanskassa. Yleisö laulaa innolla mukana ja jännitys laukeaa.

Esityksessä ei saanut kuvata ja siksi kuvituksena Maltin ja Valtin virallinen pressikuva.

Olimme taannoin katsomassa musiikkiteatteri Kapsäkissä Maltin ja Valtin esitystä. Testiporukassa oli tällä kertaa mukana koko pesue, eli neljä aikuista ja neljä lasta iältään 2-6 -vuotiaita. Lavasteita tai muuta rekvisiittaa ei esiintyjillä ollut, mutta hienosti he täyttivät lavan koomisella olemuksellaan itsekin. Tärkeää liikennetietoutta sisältäneet ohjelmanumerot viihdyttivät jokaista testiryhmän jäsentä ja kuin huomaamatta samalla myös oppia iskostui päähän niin pyöräilykypärän kuin turvavyönkin tärkeydestä. Esityksen pituus oli noin 40 minuuttia ja jopa vilkasjalkainen kaksivuotias jaksoi seurata esitystä alusta loppuun asti paikallaan. 

Maltin ja Valtin tulevat esiintymiset voi tarkistaa heidän nettisivuiltaan ja ainakin Musiikkiteatteri Kapsäkkiin he palaavat vielä huhtikuun loppupuolella. Nettisivuilta löytyy myös tarjouspyyntölomake, jolla liikennepuistokonstaapelit voi tilata esiintymään vaikka leikkipuistoon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat