Testiryhmän lapsilla on mummola Porvoossa, joten luvassa on silloin tällöin postauksia tästä pääkaupunkiseutulaisille päiväretkenkin kohteeksi hyvin sopivasta pikkukaupungista. 

Tällä kertaa vinkkaamme värikkäitä lastenvaatteita myyvästä Skidistä. Skidillä on Porvoossa kaksi myymälää; pääpaikka uusissa tiloissa Taidetehtaan Kauppakujalla ja pienempi liike Vanhassa Porvoossa osoitteessa Jokikatu 14. Me kävimme kevätvaateostoksilla Taidetehtaan myymälässä. Rekit ja hyllyt pursuavat väriä ja iloisia printtejä. Valikoimasta löytyy  muun muassa vaatteita Villervallalta, Småfolkilta, Molo Kidsiltä ja Lasten Metsolalta, Elodie Detailsin hoitotarvikkeita sekä SkipHopin kerhoreppuja ja eväslaukkuja. 

Kolmevuotias testaaja innostui paitsi vaatteista, myös keskellä kauppaa sijaitsevasta leikkipaikasta. Mukaan lähti muutama ale-vaate ja nämä kesän herkullisimmat paidat :) Kesä ja aurinko, tervetuloa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat