Kesäloman alkajaisiksi teimme koko perheen voimin päiväretken Kirkkonummelle. Ensimmäiseksi suuntasimme auton nokan kohti Rehndahlin kotieläinpihaa. Tämä symppis kohde sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Opasteet olivat hyvät, emmekä tainneet ajaa matkalla harhaan (kuin ehkä kerran... :).

Sisäänpääsy Rehndahlin kotieläintilalle maksaa 10 euroa per henkilö. Meidän 2-vuotias kuopuksemme sai hinnasta pienen alennuksen. Pääsylippujen lisäksi tilalle tullessa meille annettiin vähän ohjeistusta paikassa kulkemiseen sekä suullisesti että pienen ohjelappusen muodossa. Ja sitten ei muuta kuin kyläilemään eläinten luokse!

Osa eläimistä kulkee Rehndahlissa vapaana. Saimmekin pian peräämme uteliaan ja rapsutuksia vailla olevan lauman lampaita ja vuohia. Toiset eläimet sen sijaan pitivät vähän enemmän etäisyyttä vieraisiin. Marsut ja etenkin pienet puput veivät lasten sydämet ja niille käytiinkin moneen kertaan etsimässä mehukkaita voikukanlehtiä.

Tilalla on lapsia varten myös useita leikkipaikkoja. Persoonalliset leikkivälineet poikkeavat hauskalla tavalla lähipuistojen tutuista keinuista ja kiipeilytelineistä. Meidän muksut innostuivat etenkin traktorista ja yksinkertaisesta kiikkulaudasta. Eläimet tulivat välillä moikkaamaan leikkiviä lapsosia. Esimerkiksi supersöpö minipossu juoksenteli pitkin poikin tonkimassa maata ja leikkimökin seinän takana odotti yllätyskaveri. Rehndahlin ohjeissa lukikin, että lapset ja eläimet leikkivät paikassa samoilla leluilla.

Paikassa on myös kahvila, jota tosin emme tällä kertaa testanneet, sillä meillä oli omat eväät mukana. Eväidensyöntipaikkojakin Rehndahlista löytyisi, mutta me siirryimme pitämään eväshetkeä seuraavaan kohteeseen, josta lisää tulevassa postauksessa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat