Kävimme viikonloppuna koko perheen voimin (lapset 1 v. & 3,5 v.) Maailma kylässä -festareilla Kaisaniemen puistossa. Meillä, kuten monella muullakin lapsiperheellä, oli tähtäimessä Fröbelin palikoiden keikka. Olimme vähän myöhässä liikkeellä ja niinpä parhaat eturivin paikat oli jo viety. Musiikki kuului hyvin vähän kauemmaskin, vaikkakin leikki-ikäistä tuntui kiinnostavan esitystä enemmän jätskitötterö...

Keikan jälkeen kiertelimme alueella. Lasten nurkka, Tenava-Timbuktu, jäi meiltä huomaamatta, mutta muutakin ihmeteltävää löytyi. 3-vuotiasta kiinnostivat esimerkiksi Ulkoasiainministeriön ständin seinässä kasvaneet salaatit. Lounasaika lähestyi ja vaikka huumaavista tuoksuista päätellen herkullista ruokaa olisi varmasti ollut tarjolla festarialueella, päätimme suunnata sisätiloihin, jotta kuopuskin saisi lämmintä lounasta.

Olipa yllättävän hankalaa löytää puolilta päivin sunnuntaina avoinna olevaa ravintolaa! Monet paikat kun tuntuivat avaavan ovensa vasta myöhemmin iltapäivällä. Lopulta päädyimme Kluuvikadun Fazeriin, jossa mahduimme brunssiaan lopettelevien asiakkaiden sekaan. Syöttötuoli löytyi ja vauvanruoka lämmitettiin kassalla. Leikki-ikäiselle oli hiukan hankala valita vitriinistä sopivaa syötävää, vuohenjuusto- ja katkarapuleivät kun eivät ole ihan lapsen suosikkilistan kärkipäässä. Pulla- ja kakkuosasto sen sijaan olisi houkutellut.

Fazerin lastenhoitohuoneesta olemme kertoneet blogissa aikaisemmin täällä.

Kävikö joku teistä Maailma kylässä -festareilla lasten kanssa? Löysittekö tienne Tenava-Timbuktuun tai osallistuitteko muuhun ohjelmaan?   

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla