Auto alla ja takapenkki täynnä nälkäisiä vatsoja. Kerrankin oli mahdollista mennä lounaalle johonkin muualle kuin metroradan varteen, joten suuntasimme Vanhankaupunginkoskelle, ravintola Koskenrantaan. Koskenranta sijaitsee ylväällä paikalla, aivan kosken kupeessa, Helsingin kaupungin syntysijoilla.

Tilat paikassa ovat isot ja Koskenranta toimiikin tilausravintolana. Arkisin siellä kuitenkin tarjoillaan lounasta, kuten myös teemajuhlapyhinä. Me olimme liikenteessä heti ravintolan aukeamisen aikaan (klo 11) ja pääsimme korkkaamaan noutopöydän ensimmäisten joukossa. Tarjolla oli runsas salaattipöytä ja bataattikeittoa. Lisämaksusta sai nauttia vielä lohesta tai päivän liha-annoksesta.

Ravintola Koskenranta on lasten kanssa lounastaessa kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Väljät tilat, runsaasti syöttötuoleja ja inva wc:n hoitotaso ovat jo tarpeeksi houkuttelemaan junioriasiakkaitakin lounastelemaan. Kun tähän vielä lisätään sisäänkäynnin vierestä löytynyt, erittäin hyvin varusteltu leikkipaikka, olivat junioriasiakkaat aivan myytyjä. Lohikin maistui pienille lounastelijoille paremmin kuin hyvin!

Äidit ruokailivat Koskenrannassa noin 10 eurolla, lasten (yli 3 v.) lounas kustansi 4,5 €. Varsin kohtuullinen hintatasokin paikassa siis oli. Tähän vuodenaikaan luonto ei näyttänyt paikassa vielä parastaan, mutta voin kuvitella, että Koskenrannan terassilla voisi varmasti lämpimänä kesäpäivänä viihtyä pidempäänkin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram