Nyt oli ainakin puitteet kohdillaan, kun nautimme lasten kanssa pikaista hampurilaislounasta Helsingin Rautatieasemalla. Päädyimme nimittäin Eliel Saarisen suunnittelemaan, Museoviraston suojelemaan ravintolasaliin nauttimaan Burger Kingin antimista. Ruokalista sinällään oli tavanomainen ja lastenaterioista paljastui tällä kertaa matkakokoiset lautapelit, joiden parissa viihdyttiinkin kotona loppuilta.

 

Itsellekin tuli heti jotenkin arvokkaampi ja juhlavampi olo, kun huonekorkeutta oli runsaasti ja valoakin tilassa riitti. Tilat olivat väljät ja rattaidenkin kanssa pääsi liikkumaan vallan mainiosti. Ravintolan wc-tilat sijaitsivat pääasiassa alakerrassa, jonne lastenrattaiden kanssa ei ole asiaa, mutta onneksi myös aseman saniteettitiloja oli ravintolan asiakkaiden mahdollista käyttää.

Täytyy kyllä suositella Rautatientorin Burger Kingiä, mikäli tekee mieli herkutella pikaisella purilaisella, mutta ahtaat ja rasvan käryiset ravintolat eivät houkuttele.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla