Meidän esikoinen pääsi isovanhempien kanssa pienelle kesälomareissulle ja samaan aikaan perheen isä lähti työmatkalle. Jäimme siis kuopuksen kanssa kaksin kotiin. Olin jo näpyttelemässä viestejä kavereille ja sopimassa leikkitreffejä, kun tulinkin toisiin ajatuksiin. Mehän voisimme myös lomailla kuopuksen kanssa!

Loma kotona, miten se sitten onnistui? Ihan ensimmäiseksi unohdettiin aikataulut. Kun ei ollut mitään sovittuja menoja, ei tullut stressiä siitä, ehditäänkö oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Olemme kuopuksen kanssa molemmat aika aamu-unisia, aamuvirkku esikoinen sen sijaan toimii meidän perheessä herätyskellona. Niinpä siis kerrankin nukuimme nuorimmaisen kanssa pitkään ja pötköttelimme aamuisin niin kauan kuin halusimme.

Lomalla ei tietenkään kuulu siivota tai viettää aikaa keittiössä! Sen sijaan tärkeää on viettää aikaa yhdessä lomaseuralaisen kanssa. Kotitöiden tekeminen jätettiin minimiin ja syömisiksi valittiin mahdollisimman helppoja juttuja, jotka maistuivat molemmille. Kämppä oli vähän hunningolla ja pyykkivuori paisui, mutta ei se ole niin vakavaa.

Löhöilyn lisäksi lomalla pitää toki tehdä vähän jotain tavallisesta arjesta poikkeavaa, kuten retkeillä, katsella nähtävyyksiä, syödä ulkona...Mekin teimme jotain kivaa joka päivä. Näistä retkikohteistamme kuulette blogissa vielä tarkemmin myöhemmin.

Kotiloman jälkeen vietin yhden päivän siivoten lomailun jälkiä ja pyykkiä pesten, mutta mieli oli rento, yhteiset mukavat kokemukset hymyilyttivät ja muistin taas, miten tärkeää on viettää aikaa jokaisen lapsen kanssa myös kahden kesken. Senkin muistin, että karkaileva, kujeileva ja välillä uhmaileva kaksivuotiaani onkin ihan mahtava tyyppi ♥

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla