Pohjois-Helsingin Suutarilassa, pientaloalueen keskellä, on leikkipuisto, jonne kannattaa tehdä kesällä päiväretki hiukan kauempaakin. Leikkipuisto Linnunrata sijaitsee vanhan maatilan mailla ja tarjoaa kaupunkilaislapsille pienen tuulahduksen entisaikain maalaisidyllistä.

Linnunradan leikkipuistosta löytyvät kaikki perinteiset leikkipuiston viihdykkeet. On keinuja, hiekkalaatikkoa, kahluuallasta, karusellia, kiipeilytelinettä ja polkuautoja. Se mikä Linnunradasta tekee kuitenkin aivan erityisen ihanan käyntikohteen, on siellä asustavat kotieläimet. Joka kesä puistoon muuttaa kesäasukkaiksi vaihteleva joukko maatilan eläimiä. Tänä kesänä pääsee katselemaan, syöttämään ja hyvällä onnella rapsuttelemaankin Elvis-kania, kanoja ja kahta lammasta.

Meidän testiryhmän lasten suosikeiksi nousivat lammaskaverukset, jotka innokkaina maistelivat pienten eläinhoitajien tarjoamia voikukanlehtiä.

Linnunradan leikkipuisto on avoinna koko kesän ja lapsille on tarjolla heinäkuun loppuun asti maksuton lounas arkisin kello 12. Pöytiä on puistossa rajoitetusti, mutta nurmikolla on runsaasti tilaa piknik-vilteille. Lihakeitto maistui testiryhmän naperoille ja me äidit nautimme omia eväitä. Puistoilla jaksettiin oikein pitkän kaavan mukaan, kun syötiin välillä lounasta. Hyvä ruoka - parempi mieli, pätee todistetusti myös aikuisiin :). Pestopastasalaatti on superhelppo, maukas ja ruokaisa lounasvaihtoehto, joka on kätevä napata evääksi mukaan. Luomu-pasta ja -pestokastike sekä speltti-crackerit on saatu Ceestashopista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla