Lasten matkassa lähti liikuntaseikkailulle Espooseen, kun saimme kutsun tulla tutustumaan Himpulat ry:n toimintaan. Himpulat tarjoaa lapsille (0-6v) yhteisiä hetkiä ja liikunnan riemua yhdessä oman aikuisen kanssa. Perusajatuksena on innostaa koko perhettä liikkumaan yhdessä ja tehdä siitä vielä hauskaa!

Me osallistuimme kaikille avoimeen perhejumppaan Pisan Asukaspuistossa. Meno oli melkoista, kun pienet ja vähän isommatkin natiaiset liikkuivat ja temmelsivät musiikin tahdissa. Kaikki liikunta tapahtui leikin muodossa, mm. pipareita leipoen. Lapset ja aikuiset eivät edes huomanneet liikkuvansa siinä samalla, kun leikittiin lumiukkoa.

Kuten jo mainittu, Espoon kaupungin järjestämiin ja Himpuloiden toteuttamiin perhe-/vauvajumppiin asukaspuistoissa on kaikille vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Mukaan voi siis lähteä ihan ennalta suunnittelemattakin ja hauskaa on! Myös liikkua voi siinä tahdissa kuin itse tai lapsi haluaa, eikä yht'äkkisiä kiukkukohtauksiakaan ulkoilmassa tarvitse niin hävetä. Ilmaisia perhejumppia on järjestetty kesäaikaan ja nyt joulukuussa. Nopeat ehtivät jumppaamaan vielä tänään maanantaina Viherkallion asukaspuistossa ja keväällä avoimet asukaspuistojumpat jatkuvat jälleen toukokuussa. 

Mikäli avoimiin perhe-/vauvajumppiin ei pääse, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Himpuloiden tuntivalikoimaan ja aikatauluihin. Himpuloiden valikoimaan kuuluu tällä hetkellä seitsemän erilaista tuntia äitivauva-jumpasta Himpuloihin, jotka rokkaavat. Kaikilla tunneilla lapsi liikkuu yhdessä oman aikuisen kanssa, joten äiti/isikään tai mummi/kummikaan ei pääse pälkähästä.

Jos liikunta lasten kanssa kiinnostaa, kevään kursseille ilmoittautuminen on käynnissä. Meidän mieltä jäi ainakin vielä kutkuttamaan Himpulat rokkaa -tunnin lisäksi vauhdikkaaksi mainostettu Salamat-tunti :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla