Poikkeuksellisesti jaamme näin lauantainakin liikunnan ilosanomaa! Haluamme nimittäin muistuttaa teitä, etenkin espoolaisia, osallistumaan Himpuloiden järjestämiin lapsiperheille ja ikäihmisille tarkoitettuihin liikuntatapahtumiin Espoon Olarissa ja Kauklahdessa.  

Himpuloiden, yhdessä Pampuloiden kanssa, järjestämät iloiset liikuntatapahtumat on tarkoitettu 0-6 -vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa sekä vanhuksille. Ohjattuun liikuntatapahtumaan voi osallistua jokainen oman kuntonsa ja taitonsa mukaan ja varustukseksi riittää sisäliikuntavaatteet tossuineen. Tälläiset tilaisuudet on myös oiva tilaisuus jakaa tietoa ja kokemusta sukupolvelta toiselle, liikunnan ohessa. Liikuntatapahtumia järjestetään Olarissa maanantaisin ja Kauklahdessa tiistaisin. Tarkemmat aikataulut voi tarkastaa Himpuloiden sivuilta

Meidän aiemmasta kokemuksesta Himpuloiden jumpasta voi lukea lisää täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla