Lasten kanssa matkatessa pienet leikkihetket ja välipysähdykset kannattaa pitää mielessä. Monesti sitä vain paahtaa kovalla vauhdilla eteenpäin. Välillä kun kuitenkin pysähtyy vaikka leikkipuistoon ja päästää lapset valloilleen, jatkuu matkan teko tämän jälkeen taas paljon suopeammissa tunnelmissa. Seuraavassa listaamme Lasten matkassa –testiryhmän lempileikkipuistoja Helsingin keskustan alueella. Kuvat ovat kesäisiä, mutta kesää kohtihan tässä mennään ;)

1. Leikkipuisto Linja 

Hieman ydinkeskustan ulkopuolella, Kalliossa Toisella linjalla sijaitsee leikkipuisto Linja. Linjan iso leikkialue sisältää jos jonkinmoista kiipeilytelinettä ja touhupaikkaa. Testiryhmä viihtyy täällä mainiosti ja arkipäivisin sisätiloihinkin on mahdollisuus päästä vaikka nauttimaan eväitä. Tarkempi postaus Leikkipuisto Linjasta löytyy täältä.

2. Leikkipuisto Ruoholahti 

Laivapojankadulla Ruoholahdessa sijaitsee alueen oma leikkipuisto. Puistoalue on iso, mutta ei kokonaan aidattu. Täällä saa siis olla tarkkana, että pysyy lasten perässä, mutta lapset nauttivat! Sisätilat Ruoholahdessa eivät ole kovin suuret, mutta esimerkiksi wc-käynnit hoituvat silti hyvin. Meidän kokemuksista Ruoholahdesta voi lukea lisää täältä.

3. Lastenlehdon leikkipaikka 

Listamme kolmas leikkipaikka poikkeaa aiemmista siten, että siellä ei ole sisätiloja. Leikkialueita sen sijaan on useampia ja myös lääniä temmeltää löytää. Lastenlehdon leikkipaikka sijaitsee Kampin keskuksen länsipuolella, joten tämä on sopiva hengähdyspaikka vaikka ostoskierroksen lomassa. Leikkipaikasta voi lukea lisää täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram