Olemme kehottaneet blogissa moneen otteeseen tekemään retkiä eri leikkipuistoihin. Maisemat vaihtuvat, eikä aina tarvitse tönöttää siellä samassa puistossa viluissaan, kun lapset leikkivät. Lisäksi lapset viihtyvät leikeissään entistä paremmin, kun puitteet ovat uusia.

Me laajensimme reviiriä entisestään ja lähdimme tutustumaan Vantaalla sijaitsevaan leikkipuistoon, Vaaralan Talkookenttään. Lähellä asuvat isovanhemmat muistivat lukeneensa jostain, että puisto olisi jopa Vantaan suurin, mutta tälle emme saaneet virallista vahvistusta. Hieno se joka tapauksessa oli!

Erilaisia vempeleitä löytyi monenlaisia ja nykyaikaisempia kuin kotimme lähipuistoissa. Talkookentän leikkipuistossa oli selkeästi otettu huomioon eri-ikäiset lapset. Siellä näyttivät viihtyvän samaan aikaan lapset vauvasta teineihin. Eivätkä teinitkään olleet puistossa vain hengailemassa, vaan he kieppuivat heille tarkoitetussa laitteessa.

Vaaralan Talkookentän puisto löytyy osoitteesta Harjunreuna 16 ja sijaitsee vain reilun kolmen kilometrin päässä esimerkiksi Vantaan Ikeasta. Nyt on siis helppoa järjestää äideille ostosaikaa ja lapsille leikkiaikaa samalla reissulla :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat