Testiryhmä: kaksi aikuista ja kaksi lasta (1v ja 3,5v)

Testiryhmä vierailee jokaisella Tukholman reissulla aina samassa leikkipuistossa. Leikkipuisto sijaitsee Scandic Hotelli Parkin (Karlavägen) läheisyydessä Humlegårdenilla ja on ihan kävelymatkan päässä Tukholman keskustasta. Puistossa on monta aidattua osiota eri-ikäisille lapsille ja vierestä löytyy myös pelikenttä maaleineen ja mailoineen. Lapset viihtyvät puistossa niin hyvin, että pois heitä on vaikea saada lähtemään. Usein käykin sitten niin, että äiti lähtee jo aikaisemmin shoppailemaan ja isi jää nauttimaan puistoilusta lasten kanssa.

Puistoon löytää kun kävelee Sturegatania "ylöspäin" tai oikaisee Humlegårdenin läpi Karlavägenille päin. Mikäli puistosta käy matka takaisin Silja Linen terminaaliin, kannattaa kävellä esimerkiksi Östermalmstorgetin metroasemalle ja jatkaa sieltä metrolla Gärdetille.

Lasten matkassa suosittelee!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla