Paikallinen urheiluseura järjesti eräänä maanantaina lapsille yleisurheilukilpailut. Sään salliessa lähdimme testaamaan lasten kisakunnon. 

Aluksi hieman verryteltiin, venyteltiin ja annettiin muutamia vinkkejä lajien saloihin. Alkupuheiden jälkeen päästiin vihdoin lähtöviivalle.

Lajeina oli tällä kertaa 50 metrin juoksu, pituushyppy ja pallonheitto. Kisailu oli järjestetty hyvin niin, että lajeja sai suorittaa omavalintaisessa järjestyksessä, kunhan ensin jonotti omaa vuoroaan. Jonot pysyivät kohtuullisina ja tapahtuma eteni sopivaan tahtiin.  

Meidän lapset olivat yleisurheilukisoissa ensimmäistä kertaa mukana, mutta sen verran tyytyväisiä lapsia lähti kotiin, että ehkäpä kerta ei jäänyt viimeiseksi. Mehumuki, mitali ja lakupötkö saattoivat myös olla syy maireaan hymyyn kisan jälkeen.

Tällaiset pienet, paikalliset tapahtumat ovat mukavia ja hyviä tilaisuuksia tutustua vaikka uusiin naapureihin. Kannattaa seurata eri lajien urheiluseurojen nettisivuja, joilta voi löytyä tietoa vastaavista kisailuista. Leikkimieliset kisailut ovat myös oiva ja edullinen tapa antaa lapsen kokeilla eri urheilulajeja.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram