Kaupunkireissut lasten kanssa sujuvat jouhevasti, kun asioinnin lomassa käy vähän keinumassa ja kiipeilemässä. Kampin keskuksen länsipuolelta löytyy tähän tarkoitukseen mainio paikka - Lastenlehdon leikkipuisto. Tai oikeastaan kyseessä on helsinkiläisittäin leikkipaikka, leikkipuisto-nimitys kun on varattu sellaisille puistoille, joissa on myös ohjattua toimintaa ja sisätilat (puistoilusta olemme kirjoittaneet blogissa tarkemmin täällä). 

Lastenlehdon leikkipaikka on rakennettu samoihin aikoihin kuin Kampin kauppakeskus ja bussiterminaali. Se on siis aika uusi ja mukavan monipuolinen. Perinteisten liukumäkien, keinujen ja kiipeilytelineiden lisäksi täältä löytyy myös vaikkapa pallopeleihin ja piknikeille sopiva kenttä- ja nurmialue.

Testiryhmän lapset viihtyisivät puistossa luultavasti tuntikausia, joten varoituksena täytyy mainita, että poislähtö ja kaupunkikierroksen jatkaminen saattavat tuottaa hieman haasteita ja vaatia hiukan suostuttelua... ;)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram