Viikon vinkissä suosittelimme tällä viikolla Helsinki Design Weekin Lasten viikonloppua Teurastamolla. Tämä kyseinen tapahtuma todettiin viime vuonna niin kivaksi, että tälläkin kertaa poikkesimme koko testiryhmän voimin paikan päällä.

Sunnuntaina heti aamupäivällä Kalasatamassa oli mukavasti porukkaa, mutta ei kuitenkaan ruuhkaksi asti. Lapset (ja isit) rakentelivat tietysti hyvän tovin legoilla LEGO-työpajassa, mutta muutakin askartelua ja mukavaa puuhaa koko perheelle oli järjestetty. Etana Editionsin kuvitustyöpajassa sai askarrella hienot tikkuhahmot kotiinviemisiksi ja Pop up kemujen pisteellä pikku kondiittorit pääsivät euron maksua vastaan koristelemaan itse omat kuppikakkuset. Tämä koristeluidea täytyykin laittaa korvan taakse seuraavia lastenkutsuja varten, oli nimittäin sen verran hauskaa puuhaa kaikkien naperoiden mielestä.

Tänä vuonna HDW:n Lasten viikonlopun yhteydessä järjestettiin myös laadukkaiden lastenvaatteiden, -tarvikkeiden ja sisustustuotteiden myyntitapahtuma, Little Market. Ihania uutuuksia, mallikappaleita ja outlet-löytöjä olikin tarjolla ja muutama juttu lähti meidänkin matkaan.

Mukavan aamupäivän kruunasi poislähtiessä mukaan saadut Lego-lehdet, joita luettiinkin ahkerasti loppupäivä.

Kävittekö te Lasten viikonlopussa? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram