Meillä oli viikonloppuna harvinainen tilaisuus päästä vain kuopuksen kanssa keskustaan asioille. Kauniin päivän kunniaksi kävelimme Kaivopuiston rantaan aikeenamme syödä lounasta Café Caruselissa. Paikka oli kuitenkin yksityistilaisuuden vuoksi suljettu, joten suuntasimme sen sijaan toiseen Kaivarin rantakahvilaan, Café Ursulaan.

Terassilla oli sen verran tungosta, että jäimme suosiolla sisätiloihin. Kauniilla merinäköalalla varustettuun paviljonkiin ei saa tilanpuutteen vuoksi ottaa rattaita, vaan jätimme ne parkkiin paviljongin oven ulkopuolelle. Sisällä oli hyvin tilaa valita mieleinen pöytä ja syöttötuolejakin oli tarjolla useampia. Viikonloppuisin Ursulan ruokapuoli rajoittuu salaattiin, joten tilasimme aikuisille sellaiset. Lapsi söi oman välipalansa purkista.

Ursulan wc-tiloista ei löytynyt erikseen vaipanvaihtofasiliteetteja, mutta hätätapauksessa huoltotoimenpiteet sielläkin luultavasti onnistuisivat. Meillä ei tällä kertaa ollut tällaista tarvetta, joten syötyämme lähdimme läheisen jäätelökioskin kautta kotimatkalle.

Kuvassa muuten Valion uutuusmaku, Fazerina, hyvää oli! Ja koiranomistajat huomio, karvakorville on tällä kioskilla tarjolla oma lihaisa jätskiannos... 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla