Blogistamme löytyy (tuolta oikealta puolelta) linkki tapahtumakalenteriin, jonne kokoamme lapsille ja perheille sopivia menovinkkejä pääosin pääkaupunkiseudulta. Jos teille tulee mieleen tapahtumakalenteriin lisättäviä menovinkkejä, niin niitä saa ehdottaa kommenttiboksin puolella.

Tapahtumakalenterista voi tällä hetkellä löytää esimerkiksi keskiviikkona 24.4 klo 13 ammattikorkeakoulu HAAGA-HELIAn järjestämän kokoperheen liikuntatapahtuman LastenvaunuWalkin.

LastenvaunuWalk on HAAGA-HELIA BusinessRunin yhteydessä  järjestettävä  äideille ja isille lapsineen tarkoitettu kävelytapahtuma. Mäkelänrinteen uimahallin ympäristössä kulkevan matkan pituus on 5 km, joka taittuu mukavasti yhdessä muiden vaunuja työntelevien kanssa. Tapahtumassa lapsia viihdyttää Hipsu Hiiri ja kaikki LastenvaunuWalkilaiset matkaan lämmittelee Lasten kuntoklubi GYMIn iloiset ohjaajat.
Kaikille tapahtumaan osallistuville lapsille on luvassa yllätyspalkinto ja parhaille työntelijöille erikoispalkinto. Osallistumismaksu on 5€ (sis. aikuinen ja lapsi)

Ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu BusinessRunin nettisivuilla osoitteessa http://myy.haaga-helia.fi/~businessrun/

BusinessRunin ja LastenvaunuWalkin järjestävät Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Urheilubusiness-opiskelijat. Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan URHEA:lle tukemaan Suomen tulevia huippu-urheilijoita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat