Testiryhmä: kolme aikuista, kolme lasta (2 vko-1,5 v)Viimeksi kerrottiin Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitsevasta Verso-salaattibaarista

Testiryhmä: kolme aikuista, kolme lasta (2 vko-1,5 v)

Viimeksi kerrottiin Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitsevasta Verso-salaattibaarista. Samalla reissulla testasimme myös kauppakeskuksessa sijaitsevat lastenhoitotilat.

Kluuvin lastenhoitotilat sijaitsevat (ainakin) kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa, wc-tilojen yhteydessä. Lastenhoitohuone löytyy inva wc:n kanssa samasta tilasta. Pisteitä saa tilasta löytyvä pienempi pönttö leikki-ikäisille mutta ehdottomana miinuksena on potan puuttuminen. Inva wc:ssä on leveä taso, missä vauvan vaipan voi vaihtaa, mutta miinuksena myös, että tason päällä ei ole mitään pehmustetta. Lastenhoitohuone vaikutti ikään kuin sen sisustaminen olisi jäänyt hieman kesken. No, vaipat saatiin vaihdettua puutteista huolimatta ja matka jatkui!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla