Seuraavana olisi vuorossa TOP 3 -kooste Helsingin keskustan lastenhoitohuoneista. Hädän yllättäessä paikkaa ei voi aina valita, mutta mikäli ei ole tulipalokiire, niin näissä me mieluiten vierailemme.

 

1. Kauppakeskus Forum, 3krs.

Erittäin ansaitun ykköstilan listalla saa uusitun Forumin 3.kerros ja sieltä löytyvä Hattivatti-lastenhoitohuone. Huone on (ainakin vielä toistaiseksi) erittäin siisti ja kekseliäästi toteutettu. Vaunut pysyvät parkissa "hattivattien luolassa" ja imetyskin tapahtuu rauhallisessa nurkassa, selkä muuhun tilaan päin. Vaipat vaihdetaan lasioven takana, jonka läpi voi samalla seurata isompien sisarusten touhuja. Lasten viihtymistä varten tv-ruudussa pyörii muumivideo ja muutakin viihdykettä löytyy. Ehdoton ykkösvalinta! Aiemman postauksen aiheesta voi lukea täältä.

 

2. Stockmann, 6.krs

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon lastenhoitohuone alkaa olla jo hieman kulunut, mutta mikäli ruuhkaa ei ole liikaa, on se kuitenkin miellyttävä paikka asioida. Imetys tapahtuu rennosti design-keinutuolissa ja samalla voi ihastella maisemia kuudennen kerroksen ikkunasta. Lapsille riittää leluja leikittäväksi ja vaipanvaihto luonnistuu hyvin erillisessä tilassa. Pieni miinus hieman tilan ahtaudesta, mikäli asiakkaita on paljon.

 

3. Kauppakeskus Kamppi

Kauppakeskus Kampin 3.kerroksessa sijaitseva lastenhoitohuone olisi vielä vähän aikaa sitten saattanut pitää hallussaan ykköstilaa, mutta nyt se saa vasta pronssia. Tila on tilava ja vaunuillekin löytyy oven pielestä hyvin tilaa. Vaipanvaihto ja muut wc-käynnit hoituvat erillisissä huoneissa, eikä liikoja hajuhaittoja näin pääse syntymään. Paikka on kuitenkin jo jonkin verran nuhjuuntunut ja olisi ehkä perusteellisen siivouksen tarpeessa. Väljät tilat ja hyvä varustelu takaavat hoitohuoneelle kuitenkin kolmannen sijan meidän arvostelussa. Kampin hoitohuoneen aiemman arvostelun voi lukea täältä.

Mikä lastenhoitohuone Helsingissä on teidän suosikkinne?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram