Kampin kauppakeskuksen lastenhoitohuone on saanut testiryhmältä aiemminkin kehuja. Paikka vetää hyvin vertoja mm. Stockmannin hoitohuoneelle ja on miellyttävä paikka hoitaa tarpeelliset toimet. 

Vihdoin saimme otettua paikasta muutaman kuvankin todistusaineistoksi. Paikka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen 3. kerroksessa. Tilaan pääsee sisään hyvin vaunujenkin kanssa ja heti ovien sisäpuolelta löytyy vaunuparkki. 

Tila on todella suuri ja sieltä löytyy mikro, sohva, lasten tuoleja ja leluja, sekä wc- ja vaipanvaihtotilat. Kampin kauppakeskuksen lastenhoitotila käy myös, shoppailun lomassa, hyvänä hengähdyspaikkana, missä lapset saavat touhuta ja temmeltää. 

Hoitopöydät ovat siistit ja vaipanvaihtoalustojakin löytyy useampia. Wc-tiloissa on potta ja pienempi pönttö junioreille.

Kaiken kaikkiaan Kampin kauppakeskus on helppo paikka shoppailla lasten kanssa ja hyvät saniteettitilat löytyvät kätevästi. Näppärä yksityiskohta on myös se, että lastenhoitotila sijaitsee samassa kerroksessa lastenvaateliikkeiden kanssa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat