Lastenhoitohuoneiden testailu sai jatkoa kun ystävä vinkkasi, että Vantaalla sijaitsevan kauppakeskus Jumbon hoitohuone olisi käymisen ja testaamisen arvoinen paikka. Kun Jumboon tuli muutenkin asiaa, niin pitihän paikka käydä kokemassa.

Kävimme ensin testaamassa Fazerin kahvilan vieressä sijaitsevan hoitohuoneen, mutta se oli selkeästi "väärä". Lopulta lattiaan liimatut tarrat opastivat eksyneen oikeaan suuntaan ja oikea hoitohuone löytyi 1.kerroksesta, Hesburgerin vierestä. 

Hoitohuone oli hieno ja oikein mieleinen paikka vierailla. Tuntui, kuin paikassa olisi otettu kaikki mahdollinen huomioon. Oli lukollisia kaappeja, vaunuparkki, hoitotasot, imetystyynyt, sohvat, mikro, leluja ym. Hoitohuone on melko tuore ja pinnat olivat vielä puhtaita. Ehdottomasti miellyttävä paikka vaihtaa vaippoja, mikäli se tulee kauppareissulla ajankohtaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat