Ystävänpäivä lähestyy ja ystäviä juhlitaankin jo tulevana perjantaina. Me otimme varaslähdön ystävänpäiväaskarteluihin viime viikolla, jotta ehdimme jakaa vinkin myös teille!

Me tykkäämme askarrella helppoja, ihan niiden pienimpienkin askartelijoiden kanssa onnistuvia taideteoksia. Tällä kertaa olimme löytäneet houkuttelevan askarteluvinkin internetin ihmeellisestä maailmasta ja hyvin vinkki toimi! Tarvittavia välineitä olivat ainoastaan sormivärit, tyhjät wc-paperirullat ja kartongit (ja vähän teippiä). 

Wc-rullia puristettiin hellästi niin, että suuaukosta saatiin sydämen muotoinen, sitten hieman teippiä, että oikea muoto pysyy paikallaan ja sen jälkeen ei muuta kuin väriä paperiin. Muotoiltu wc-paperirulla toimii ikään kuin leimasimena, kun muotoillun suuaukon kastaa ensin väriin ja painaa sitten paperille.

Meidän ystävät saavat siis korteissaan paljon sydämiä! Leimatuista papereista saa kivoja kortteja ihan vain leikkaamalla ne sopivan kokoisiksi. Kartongista voi myös tuunata esimerkiksi tikkariperhosia tai sydämen muotoisia pikkukortteja piparkakkumuottia apuna käyttäen.

Onko siellä jo ystävänpäiväaskartelut hoidettu?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram