Hei kaikki uudet sekä vanhat lukijat ja tervetuloa mukaan Lasten matkaan, joka jatkuu nyt Vauva.fi-sivuilla!

Blogissamme reissaamme ja retkeilemme, teemme ja testaamme - lasten kanssa ja lasten ehdoilla (ja välillä vähän aikuistenkin). Lasten vuosimallia -08, -09, -11 ja -12 matkassa seikkailee kaksi helsinkiläisäitiä. Välillä matkaan ehtivät myös isät ja muut vierailevat tähdet. Reviirinämme on pääasiassa pääkaupunkiseutu, mutta muuallekin saatamme toisinaan eksyä. Käyntikohteita arvostelemme aina samoin kategorioin sydämillä. 

Blogimme sai alkunsa vuoden 2012 lopulla, kun kaipasimme nettisivustoa, josta löytyisi vinkkejä, mitä lasten kanssa voisi päivisin tehdä ja minne heidän kanssaan kehtaisi mennä. Kun tällaista sivua ei tuntunut löytyvän, päätimme alkaa kirjata itse ylös paikkoja, joissa lasten kanssa liikuimme. 

Pääasiassa testailemme lapsiperheille sopivia ravintoloita, retkikohteita ja "menomestoja". Kerromme blogissamme, millaisia testaamamme paikat ovat lasten kanssa liikkua ja miten niissä on huomioitu pienet vierailijat. Toivomme, että voimme antaa muillekin lasten kanssa liikkuville vinkkejä paikoista, joissa kannattaa käydä ja sitten taas toisaalta tietoa niistä kohteista, jotka eivät ole syystä tai toisesta lapsiperheille sopivia. 

Testaamisen lisäksi kerromme blogissa jonkin verran arkipäivien puuhista ja touhuista ja jaamme hyviksi havaittuja vinkkejä lasten kanssa liikkumiseen ja lapsiperhearjesta selviytymiseen. Blogin sivupalkista löytyy myös linkki ylläpitämäämme tapahtumakalenteriin, josta löytää ajankohtaisia menovinkkejä.

 

Toivottavasti viihdytte Lasten matkassa! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla