Testiryhmä: 2 aikuista, 4 lasta (9 kk- 4 v.)

Lasten ja nuorten taidetalo Annantalo sijaitsee Helsingin Kampissa. Paikassa annetaan eri taiteenalojen opetusta, pidetään näyttelyitä ja järjestetään tanssi- ja teatteriesityksiä. Edellisessä postauksessa kerroimme vierailusta Annantalon Saareen-näyttelyssä. Näyttelyvisiitti oli oikein onnistunut ja sen kruunasi välipalahetki talon herttaisessa lasten kirjakahvila Haitulassa.

Lasten kirjakahvila on oiva paikka harrastaa kahvilakulttuuria lasten kanssa. Paikka on kodikas ja sen sisustukseen kuuluvat mm. luettavaksi tarjolla olevat kuvakirjat, keinuhevonen, värikkäät tyynyt ja askartelupöytä pienille asiakkaille. Luonnollisesti kahvilasta löytyy myös syöttötuoleja ja asiakkaiden käytössä on mikro, joten vauvaikäistenkin kanssa on helppo viettää välipalahetkeä. Nimestään huolimatta lasten kirjakahvila ei ole tarkoitettu ainoastaan lapsille, eikä mikään estä kahvittelua leppoisassa ilmapiirissä aikuisseurassakaan.

Tarjolla on sekä keittolounasta (arkisin klo 11-14) että monenlaista suolaista ja makeaa pienempään nälkään. Kahvilan kotisivuilla kerrotaan, että jokaisesta myydystä kuppikakusta lahjoitetaan 5 senttiä vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi, eli herkuttelemalla voi myös tehdä hyvää!

Tankattuamme tutustuimme myös Annantalon lastenhoitotiloihin. Inva-wc:stä löytyi hoitotaso ja potta, joten tarvittavat vaipanvaihdotkin onnistuivat ongelmitta.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   

Lasten kanssa liikkuminen:   ♥  

Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

    

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla