Lasten Joulurieha on taas täällä! Tivolilaitteet, esiintymislavan lasten suosikit ja erilaiset kisailut ja visailut viihdyttävät perheen pienimpiä vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina Kampin Narinkkatorilla. Keskiviikkona ensimmäistä päivää käynnissä ollut hyvän mielen ilmaistapahtuma tuo iloa, valoa ja mukavaa tunnelmaa pimeään alkutalveen.

3- ja 4-vuotiaista kaveruksista oli mahtavaa ajella tivolilaitteissa ja huristella polkuautoilla. 1,5-vuotias pikkuvelikin innostui karuselliajelusta niin kovasti, että auton ratin taakse piti päästä kerta toisensa perään. Välillä käytiin esittelykojuilla pyöräyttämässä onnenpyörää ja hakemassa ilmapalloja sekä ihmettelemässä lavalla tanssivia ja laulavia esiintyjiä. Me olimme Jouluriehassa torstaina iltapäivästä ja silloin porukkaa oli vielä melko vähän, joten selvisimme jonottelematta.

Lauantaina ja sunnuntaina esiintymässä ovat mm. Hevisaurus, Kengurumeininki Duo ja Muumitkin pyörähtävät paikalla. Lasten matkassa suosittelee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat