Testiryhmä: kaksi aikuista, neljä lasta ( 6 kk - 4 v )

Helsingissä Kampin Narinkkatorilla vietettiin Lasten jouluriehaa joulukuun puolessa välissä. Tapahtumassa oli monenlaista nähtävää sekä lapsellisia esiintyjiä aina Herra Hevisauruksesta Muumeihin. Testiryhmämme oli paikalla perjantaina, jolloin porukkaa oli sopivan väljästi, eikä esimerkiksi lasten talvitivolin laitteisiin tarvinnut juurikaan jonottaa.

Tapahtumassa sai sekä tärkeää tietoa liikenneturvallisuudesta kun pienet lapset ovat kyydissä että erilaisia tuotenäytteitä lapsille maittavista syömisistä. Retki olikin niin "tuottava", että sillä saatiin helposti lasten välipalahetki kuitattua.

Maskottien lisäksi eniten lasten mieleen taisi olla alueella ollut lasten talvitivoli. Alueella oli kolme huvipuistolaitetta, mihin lapset saivat mennä hurvittelemaan ilman maksua. Karuselleissa viihtyivät lapset 1,5v - 4v hyvin, ainoastaan nuorimmainen (6 kk) joutui tyytymään sivusta seurailuun, koska laitteet eivät kestäneet aikuisen painoa.

Liikenneturvan toimipisteestä myös äidit saivat glögiä lämmikkeeksi. Tapahtuma oli testiryhmälle positiivinen yllätys. Kaikkiin esityksiin ja torilla olleisiin huvipuistolaitteisiin oli vapaa pääsy (mikä olikin aluksi hieman vaikea uskoa todeksi :)), eikä tapahtumasta näin ollen jäänyt lainkaan rahastamisen maku.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat