Me vietimme menneenä lauantaina esikoisen kanssa shoppailupäivää. Tai no päivä on ehkä hieman suureellinen käsite, tarkoituksena oli nimittäin tehdä vain täsmäisku Itikseen pystytettyyn Kids Design Block pop up-kauppaan. Kauppa sijaitsee Itiksen infopisteen vieressä, Halosta vastapäätä.

Kids Design Block pop up -kauppa sisälsi toinen toistaan ihanampia tuotteita muun muassa Mainiolta, Aarrekidiltä, Murulta, Punaiselta Norsulta sekä Onnilta ja Ilonalta. Tarjolla oli niin edellisten kausien tuotteita outlet-hinnoin kuin uuttakin mallistoa normaaleilla hinnoilla. Meille tarttui matkaan muutamia vaatteita Mainiolta ja Aarrekidiltä. Paapiin ihanat kangaspalat jäivät vielä mielensopukoihin kutkuttelemaan ja voi olla, että kauppaan pitää tehdä vielä uusi vierailu. Pop up-kauppa on paikallaan huhtikuun 11. päivään asti. Aukioloajat liikkeessä ovat ark. klo 11-19 ja la klo 10-18. Mikäli kotimainen lastenvaate design kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti tehdä pyrähdys myös Itikseen.

Kommentit (1)

Lasten matkassa
Liittynyt18.3.2013

Hyvä kysymys! Mieleen tulee nyt äkkiseltään Tepsut ja Kuomat, jotka molemmat ymmärtääkseni valmistetaan Suomessa. Osaisikohan joku vinkata lisää merkkejä? Ja vautsi, teillä on hieno projekti perheessä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram