Kesälomamme yksi erittäin kovasti odotettu reissu suuntautui Naantaliin Muumien luokse, Majoitusvaihtoehtoja pähkäillessämme tarjosi Original Sokos Hotel Hamburger Börs auttavan kätensä ja lupasi yhteistyön merkeissä majoittaa lyhyellä varoitusajalla nelihenkisen perheemme. Etukäteen hotellissa luvattiin löytyvän niin lasten leikkihuone kuin uima-allaskin, joten hotellin valinta ei ollut kovin vaikeaa. 

Original Sokos Hotel Hamburger Börs sijaitsee aivan Turun sydämessä, torin laidalla. Hotellista oli siis varsin kätevää äidin livahtaa pienelle ostoskierroksellekin. Hotellin autopaikat olivat meidän saapuessa täynnä, mutta saimme auton parkkiin kadun varteen hotellin lähelle. 

Hotelli oli kooltaan melko suuri ja esimerkiksi meidän huoneemme sijaitsi ikään kuin viereisessä rakennuksessa. Kahden hissin ja pitkien käytävien kautta kulkenut matka huoneeseen tuntui ensimmäisellä kerralla kovin pitkältä, mutta kun kantamukset oli jätetty huoneeseen ja reitti selvänä ei se ollutkaan enää niin paha. Lisäksi huoneemme sijaitsi melko lähellä lasten leikkipaikkaa, joten sijainti osoittautuikin oikein passeliksi. Sitä paitsi; kerrankin molemmat lapset saivat painaa hissin nappulaa kun kuljettiin kahdella hissillä ;)

 

Huone oli normaali hotellihuone, joskin kooltaan hieman väljempi. Lattialle mahtui hyvin kaapista löytyneet junnupatjat ja kerrankin ei tarvinnut pelätä lasten putoamista sängystä.

Hamburger Börsin leikkihuone oli varsin hyvin varusteltu ja löytyipä huoneen ulkopuolelta myös hoitotaso vaipanvaihtoa varten. Ihmetystä ja ihastelua aiheutti myös leikkihuoneen vieressä sijainnut Onni Oravan koti. Leikkien jälkeen suuntasimme vielä hotellin 7. kerrokseen pikaiselle uinnille. Aurinko paistoi isoista kattoikkunoista ja uintihetki oli oikeinkin mieluisa. Usein hotellien uima-altaat sijaitsevat jossain pimeässä kellarikerroksessa, mutta täällä puitteet olivat erittäin miellyttävät. 

Koska olimme Muumimaailmaan matkalla, hankimme myös paikan rannekkeet suoraan hotellilta. Rannekkeet sinänsä olivat saman hintaiset (25 €) kuin ennakkoonkin ostetut kertaliput, ainoastaan vain, että rannekkeilla Muumimaailmasta sai nauttia kahtena päivänä. Meillä oli aluksi suunnitelmissa olla Muumien seurana vain yksi päivä, mutta rannekkeiden innoittamana vierailimme Muumimamman helmoissa molempina päivinä. Tämä osoittautuikin oikein hyväksi ideaksi, niin yhdelle päivälle ei näin ollen tarvinnut mahduttaa aivan kaikkea. Lisäksi ranneke toimi lapsille juomarannekkeena hotellin yhteydessä sijainneessa ravintola Fransmannissa. Tämä tarkoitti siis sitä, että ruokailun yhteydessä lapset saivat ruokajuomansa veloituksetta. 

Lapsiperheille oli hotellissa katettu oma aamiainen leikkihuoneen läheisyyteen. Lapsille sopivat ruokailuvälineet olivat hyvin esillä, samoin kuin lasten makuun olevat ruuatkin. Yleinen hälinä pysyi maltillisena, sillä paikassa oli useampia pienempiä huoneita, joissa aamiaisen pystyi nauttimaan. Tarjolla olleista herkuista vanukas taisi olla meidän lapsille se mieleisin herkku.

Kaiken kaikkiaan meidän Turun vierailumme sujui oikein hyvin ja uskallamme suositella Original Sokos Hotel Hamburger Börsiä myös muille lapsiperheille!

Kommentit (1)

Lasten matkassa
Liittynyt18.3.2013
3/1 | 

Heips, allas ei ollut mikään ihan matala lastenallas, vaan sen syvyinen, että aikuinenkin voi uida. Kyllä siellä kuitenkin pääosin lapsia ui, osa kellukkeiden kanssa. Eli ihan kaikille tarkoitettu ☺

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla