Vanhempien juhlapäivää vietettiin eräänä perjantaina koko perheen päivällisellä Viikin Chico'sissa. Saman ketjun amerikkalaistyylisissä ravintoloissa olemme vierailleet aiemminkin (ja täällä), mutta tämä oli ensimmäinen vierailu Viikin toimipisteessä.

Viikin Chico's sijaitsee Prisman yhteydessä ja ravintolaan pääseekin helposti sisään vaunujen tai vaikka ostoskärryjen kanssa. Chico's on helppo valinta silloin, kun haluaa saada koko perheelle miellyttävän ruokailuhetken, mutta ei kuitenkaan vaadi suuria gourmet-elämyksiä. Lapset hihkuvat ilosta aina, kun mainitsee sanan hampurilainen ja isikin on tyytyväinen, kun meno on kuitenkin hieman rauhallisempaa kuin perus pikaruokaravintolassa.

Kuten muistakin ketjun ravintoloista, myös Viikin Chico'sista löytyy lapsille oma leikkipaikka ja lasten ruokalista. Testiryhmän kehut ketju saa ehdottomasti listalta löytyvistä mini burgereista. Burgerit ovat juuri sopivasti taaperonkin käteen sopivia, eikä äidin syöttöapua juurikaan tarvita. Tällaistä lapsilähtöistä ajattelua kaivattaisiin kyllä muissakin ravintoloissa!

Ravintolan wc-tilat olivat pienoinen pettymys. Lastenhoitohuone sijaitsee tosin eri "kopissa" muiden wc-tilojen kanssa, joten sinne voi helposti laittaa myös isin lasten kanssa "asioille", mutta pettymyksen paikka aiheuttaa, mikäli on liikenteessä vaippaikäisen kanssa. Tilasta löytyvät kyllä potta ja jopa pienikokoinen pönttö, mutta vaipanvaihtotasona toimii ainoastaan lavuaarin jatkeena oleva pöytätaso. Asiakkaan kannalta on harhaanjohtavaa, jos ovessa on vaippaikäisen vauvan kuva, mutta sisältä ei löydykään pehmustettua vaipanvaihtoalustaa. Oma alusta kannattaa siis olla mukana, mikäli vaipanvaihtopuuhiin paikassa joutuu.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram