Testiryhmä majoittui Lanzaroten loman aikana Lanzarote Village-nimisessä hotellissa. Paikka oli hotellin ja huoneistohotellin välimuoto. Hotellialueelta oli huoneeseen oma sisäänkäynti, mutta keittiötä ei ollut. Huoneessa oli parisänky vanhemmille, vuodesohva leikki-ikäiselle ja matkasänky taaperolle. Rivissä nukuttiin, mutta hyvin uni maittoi.

  

 Olimme niin sanotulla rannekematkalla, eli kaikki ateriat oli jo ennalta maksettu. Herkuteltua tuli, erityisesti jälkiruuilla. Muuten hotellin buffet-ruoka oli ok-tasoista. Vatsat täyttyivät ja jotkut teema-illat miellyttivät makuhermoja enemmän kuin toiset. Taapero söi alkumatkasta buffet-ruokia todella heikosti, joten luovutimme ja hankimme hänelle purkkiruuat läheisestä kaupasta. Kaupasta löytyi tuttuja Bonia, joskin purkit olivat 50g suurempia kuin meillä Suomessa. Lisäksi ruuat olivat pääasiassa tarkoitettu 6kk vauvoille, joten taapero sai syödä todella soseutettua ruokaa.

  

 

 Hotellin vieraat olivat enemmänkin keski-ikäisiä tai eläkeläisiä kuin lapsiperheitä. Tätä me hieman etukäteen haimmekin, sillä emme halunneet liian levotonta Bamse-nalle lomaa. Hotellin alueella oli kuitenkin pieni leikkialue, lasten allas ja pelihuone. Kaikki nämä sijaitsivat kuitenkin esimerkiksi ravintolasta katsottuna hieman sivussa, joten pienten ruokailijoiden pöydässä pysyminen oli hieman haastavaa.

  

  

 

 Hotellissa oli yksi "aikuisten" allas, yksi allas lapsille sekä jacuzzi. Lapset viihtyivät altaassa hyvin, joskin lasten altaan vesi oli huomattavasti kylmempää kuin aikuisten altaan vesi. Vähäisen lapsiperhemäärän takia saimme monesti pulikoida lasten altaassa ihan oman perheen kesken.

  

Liikuntaakin hotellin alueella pääsi harrastamaan. Rannekematkan hintaan kuului 2 tuntia tennistä viikossa, joskin me pilkoimme ajan moneen pienempään hetkeen. Leikki-ikäinen innostui kuitenkin tenniksestä aikalailla, joten pitää sitä varmasti kokeilla kesällä kotiseudullakin. Myös pienet jalkapallomaalit löytyivät, joskin ne olivat samalla kentällä kuin tennisverkko.

Hotelli oli meidän tarpeisiimme oikein sopiva, mutta mikäli kaipaa lapsille enemmän menoa ja meininkiä niin kehotan valitsemaan jonkun toisen hotellin. Myös Lanzarote Villagessa oli Mini Club lapsille muutaman tunnin ajan päivässä, mutta me emme kielimuurin takia sitä kokeilleet. Mini Discossa leikki-ikäinen ja taapero sen sijaan viihtyivät hyvin.

Onko Lanzarote Village-hotelli teille tuttu?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla