Meidän perheen nuorimmainen on tyyliltään ja toiveiltaan perusneiti. Päälle eksyvät vaatteet ovat väriltään pääosin pinkkiä, hiuksissa pitää aina olla pompula tai pinni, ranteesta ja kaulasta löytyy joka päivä runsaasti koruja ja kädessä roikkuu mukana herkeämättä käsilaukku tärkeine sisältöineen. 

Kuvat: Molly B Couture, Fiskars, Micro Scooter, Sigg, Desigual, Oppi&ilo, Elvari Korut, Tangle Teezer.

Yllä olevaan kollaasiin on kerätty meidän neidin (ja vähän äidinkin) synttäritoiveita. Osa toteutui ja osa jäi odottamaan tulevaa joulua. Korut ja hiuslaitteet ovat pienille tytöille varmasti mieleisiä heti, kun hiukset vähänkin kasvavat. Niitä on hyvä myöskin olla olemassa tarpeeksi, sillä päiväkodissa on mystinen musta aukko, mihin kyseisiä aarteita usein katoaa. Tangle Teezerin hiusharjan kupissa on hyvä säilyttää pompuloita silloin kun niitä ei tarvita.

Askarteleminen on meidän perheessä erittäin suosittua puuhaa ja miten ihana onkaan silputa paperia uusilla värikkäillä ja ennen kaikkea omilla saksilla. Myös Oppi&ilo puuhakorttien ja -vihkojen täyttäminen on jo kolmevuotiaille mieleistä. Me olemme käyttäneet kortteja paljon esimerkiksi automatkoilla ja lisäpakkaus on aina tervetullut.

Äidin toiveesta lahjalistalle päätyi myös Siggin metallinen juomapullo. Pullossa vesi pysyy viileänä ja maku parempana kuin tavallisissa muovipulloissa. Jotta äiti saa pitää omat käsilaukkunsa, kannattaa pienille neideille hommata omansa. Meillä ainakin äidin laukkukaapilla käydään vähän turhankin tiheään ;).

Tänä vuonna tyttären se isoin synttärilahja oli kolmipyöräinen potkulauta. Micro scootereita on saatavilla kaikilla sateenkaaren väreillä ja meidän tytär valitsi arvatenkin pinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013
2/3 | 

Tähän kohtaan on pakko jakaa pieni vinkki: Jos joku on hankkimassa tuollaista Tangle Teezeriä, niin kävin tänään XL Sportissa (Tammistossa) ja siellä noita lasten kukkaversioita myytiin nyt n. 10 euron hintaan. Mun mielestä ne oli aika edullisia kun esim. Anttilassa maksoivat 21 euroa. :) -Heidi-

Lasten matkassa
Liittynyt18.3.2013
3/3 | 

Kiitos kommenteista! Tytöt tosiaan ovat tyttöjä :)

Hyvä vinkki! Tammistoon olisikin muutakin asiaa, ehkä pitää käydä myös tuolla XXL:ssä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat