Viime kesän Ruotsin ja Kolmårdenin reissulla vierailimme meille ihan uudessa paikassa nimeltä Lådbilslandet. Saimme vinkin paikkaan Ruotsissa asuvalta tuttavalta ja täytyy sanoa, että oli kyllä todella hyvä vinkki! Laatikkoautomaa oli ihan huippupaikka lapselle! Paikka oli todella idyllinen ja sijaitsi maalla, keskellä peltoa. Alueelta löytyi useampi aidoilla varustettu kenttä, joilla jokaisella oli oma ratansa/alueensa erilaisille pienillä moottoreilla liikkuville menopeleille. Yhdellä radalla liikkuivat kuorma-autot, toisella traktorit, kolmannella formulat jne. Lisäksi alueella oli pomppulinna ja muita leikkipaikkoja sekä kahvila. Varsinaista sisäänpääsymaksua ei ole, mutta lapsille tulee ostaa 250 kr maksava lippu, jolla saa ajaa erilaisia ratoja pitkin viisi kertaa. 

 

Lådbilslandet sijaitsee Nykvarnissa, osoitteessa Allevägen 11. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät ruotsin kielellä täältä. Paikka on ehdottomasti käymisen arvoinen, mikäli tekee kesälomareissun Ruotsiin.

 

Lådbilslandetista jäi todella mukava fiilis ja kesäinen lomapäivä on mukava viettää paikassa eväineen kaikkineen. Paikka tuntuu lapsille kuin paratiisilta, kun ympärillä on niin paljon tekemistä. Paikassa ei turhia nipoteta ja heidän mottonaan onkin, että Laatikkoautomaa on paikka, jossa lapset saavat päättää :)

Lasten matkassa suosittelee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat