Kesäisellä laivojen katselureissulla kävimme maistelemassa lounasta Ruoholahden kauppakeskuksessa. Tarkoituksena oli päätyä ravintola Martinaan, mutta jouduimme hylkäämään ajatuksen myöhäisen aukeamisajankohdan takia. Päädyimme sitten kauppakeskuksen keskellä sijaitsevaan ravintolaryhmittymään.

Äiti ja lapset valitsivat ruokansa NycBurgerin tiskiltä toiveenaan saada tajunnan räjäyttävä makuelämys "kotitekoisia" hampurilaisia. Heti ensimmäisenä tiskillä oleva asiakaspalvelija sanoi hieman tylyn oloisena jonon olevan tällä hetkellä 20 minuuttia. Päätimme kuitenkin odottaa, varsinkin kun nälkä ei vielä ollut ylitsepääsemätön. Burgerit tulivat pöytään kohtuu ajassa ja ensikatsomalta ilmestys oli hieno. Sämpylät itsetehtyjä ja pitkä tikku auttamassa hampurilaista pysymään koossa. Maku sitten ei ollutkaan niin erikoinen. Tomaattia välissä oli tasan yksi siivu, eikä lasten ja aikuisten hampurilaisen koossa ollut juurikaan eroa. Lisäksi hampurilainen maistui kovin suolaiselta, joten pöydässä ollut vesikannu tuli kyllä tarpeeseen. 

Lasten hampurilainen maksoi päälle 4€ ja aikuisten reilut 9€. Lisukkeita olisi saanut lisämaksusta, mutta me pärjäsimme tällä kertaa ilman. Syöttötuoleja paikassa oli useampia ja kauppakeskuksen lastenhoitohuonekin löytyi melko läheltä. Hinta-laatu -suhde ei mielestäni tässä paikassa kuitenkaan ihan kohdannut. Ihan ok makuisia (suolamäärää lukuunottamatta) hampurilaiset olivat, mutta ei mitään niin erikoisia kuitenkaan. Ehkä me, perheen pään tavoin, testaamme ensi kerralla myös viereisen Tiger Mama:n, jossa alle 7v lasten buffet näytti kustantavan 5€.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla