Testiryhmä: 2 aikuista, 1 lapsi (6 kk)

Ostosreissun lomassa testasimme Vantaan Jumbo-Flamingo -kompleksissa sijaitsevan La Famiglia -ravintolan, josta ainakin nimensä perusteella voisi odottaa koko perheelle sopivaa ravintolakokemusta.

Viikonloppuna ravintolassa oli mukavan väljää ja saimme valita itse sopivan pöydän. Tarjoilija toi syöttötuolin ja tarjosi myös lastenlistaa. Testaajalapsella oli tällä kertaa omat eväät mukana ja ne lämmitettiin omatoimisesti ravintolan perälle, lasten leikkipaikan yhteyteen sijoitetussa mikrossa. Huomaavainen tarjoilija kävi kysymässä, tarvitsemmeko vauvalle lautasta tai lusikkaa ja kertoi vielä, että alkupalaleipä sopii pienellekin lapselle maisteltavaksi (ei sisällä maitoa tai kananmunaa).


Aikuisten listalta löytyi italialaisittain pitsaa ja pastaa sekä lisäksi salaatteja, burgereita, kalaa, kanaa ja pihvejä. Ruoka oli perushyvää ja palvelu ystävällistä ja ripeää. Isommat lapset näyttivät viihtyvän leikkinurkkauksessa, josta oli bonuksena näkymät Flamingon kylpyläalueelle.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat