Ei mennyt aivan kuin strömsössä kuusenhakureissukaan. Perinteisesti perheen miesväki on hakenut kuusen pulkkaa apuna käyttäen läheiseltä kuusenmyyjältä. Arvatenkaan tänä vuonna se ei onnistunut. Lapsen intoa hakuvälineen vaihtuminen pulkasta autoon ei kuitenkaan vienyt. Ylpeänä esitteli isoveli valittua joulukuusta pikkusiskolleen.

 

Me kannoimme tänä vuonna joulukuusen sisälle jo hieman etukäteen, perinteisen aaton aaton illan sijaan. Lapset saivat koristella kuusen taannoin itse tehdyillä kuusenkoristeillaan ja perinteisillä palloilla. Äiti ripusteli oksille työkaverin lasista tekemät "lumihiutaleet" ja lopputuloksesta tuli juuri niin sekava kuin kuuluukin :)

Lempijoululauluni muuten juuri siihen hetkeen, kun kuusi tuodaan sisään on Arja Korisevan Joulu metsämaille saapui. Laulun sanat tuovat jotenkin mieleen omat lapsuuden joulut ja toisaalta taas muistuttavat, että myös omat lapset lentävät jossain vaiheessa pesästä. Siihen on kuitenkin onneksi vielä monia monia vuosia :) Milloin teillä perinteisesti tuodaan kuusi sisälle?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram