Vietämme usein keskikesän juhlaa Keski-Suomessa mökkeillen ja niin tänäkin vuonna. Tällä kertaa lähdimme kuitenkin juhlapyhien ja kaikkien grilliruokien jälkeen ruokailemaan Kuppilat kuntoon -ohjelmasta tuttuun ravintolaan Jämsänkoskelle. Kyseessä on kosken kupeessa sijaitseva Vanha Mylly.

Ravintolareissu tosin meinasi tyssätä kokonaan jo heti alkuunsa kun ravintolan pihasta löytyi vanha höyryveturi. Nähtävyys vetosi junioriväkeen sen verran hyvin, että aikuisilla oli täysi työ saada nuoriso ravintolaan sisään. Muutenkin ravintolan ympäristö on, varsinkin näin kesäaikaan, erittäin viihtyisä vehreine maisemineen ja pauhaavine koskineen. Lämpimänä kesäpäivänä ruuat kannattaakin nauttia ravintolan isolla terassilla.

Ravintolan sisätilat eivät ole kooltaan kovin suuret, eivätkä portaat ja kapea eteinen välttämättä houkuttele ratasväkeä sisään. Syöttötuoleja paikasta kuitenkin löytyy, kuten myös lapsille oma ruokalista.

Viihtyisä ruokailuympäristö ja ystävällinen henkilökunta teki ruokailuhetkestä mukavan rennon. Ruoka oli maittavaa ja ravintolan pöydät täynnä. Saniteettitiloissa ei toivottavasti tarvitse vaipanvaihtopuuhiin ryhtyä, sillä niitä ei ollut ainakaan koolla pilattu.

Liekö Sukulan ansiota vai ei, mutta kyllä ruoka Vanhassa Myllyssä maistui hyvin koko joukolle. Ravintola Vanha Mylly löytyy osoitteesta Koskenväylä 9 ja suosittelemme poikkeamaan, mikäli kesälomareissut osuvat lähelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla