Lasten matkassa herää aina välillä ihastelemaan sitä, miten kiva kotikaupunki meillä onkaan. Hieman erilaisin silmin kun katselee, löytyy Helsingistä monia, monia ihania paikkoja. Ja toki - varsinkin juuri kesällä. Yksi, erityisesti miehelleni, mieluinen paikka kesäisin on Kauppatori ja sen kahvilat. Täytyy myöntää, että itse en aina jaksa syttyä telttakahviloista, huterista pöydistä ja tunkeilevista linnuista, mutta ne munkit maistuvat kyllä!

Kauppatorille on ehkä parasta mennä aamukahville. Aamuaurinko lämmittää ja kaupunki herää uuteen päivään.. No okei, ei me ihan niin aikaisin liikenteessä oltu, mutta niin aikaisin kuitenkin, että possumunkit eivät olleet ehtineet tulla vielä leipomosta :) Lintuja oli pelättyä vähemmän ja pöydän keikkumisen sai loppumaan tyrkkäämällä paperin palan sen jalan alle. Tämän kaiken innoittamana rohkenen torille kyllä vielä uudestaan, niin että saan maistaa niitä lämpimiä possujakin!

Paluumatkalla päätin piipahtaa myös Helsingin turisti-infossa, tai virallisemmin matkailuneuvonnassa. Kävin nappaamassa sieltä käsiini pari Helsinki-opasta. Toinen on vartavasten suunnattu lapsiperheille ja toisestakin löytyy monia vinkkejä junioriväelle. Oppaita saa noudettua ainakin Pohjoisesplanadin matkailuneuvonnasta, jonka aukioloajat löytyy täältä.

Kotikaupungissa turistina olo on välillä ihan virkistävää! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram