Kävimme ystäväperheen kanssa testaamassa Töölössä sijaitsevan Korjaamon kesäbrunssin. Sunnuntaipäivänä aurinko paistoi täydeltä terältä ja päätimme vallata kahdeksan hengen seurueellemme pöydän (tai itse asiassa neljä pöytää...) vehreältä sisäpihalta. Puitteet olivat kohdallaan ja kun muu asiakaskuntakin koostui etupäässä lapsiperheistä, lapsilla oli tilaa juosta ja leikkiä vapaasti ulkona.

Korjaamon brunssi on näin kesäaikaan menupohjainen, eli valittavana on neljä erilaista brunssilautasta sekä valinnainen jälkiruokalautanen. 3-vuotiaat lapset jakoivat saaristolaislautasen, mutta parhaiten naperoille tuntui uppoavan vanhempien Marakesh mezz -annoksesta napsittu talon leipä.

Yhteistuumin testiryhmämme totesi, että buffatyyppisessä brunssissa hinta-laatusuhde on enemmän kohdallaan. Hirveästi syötävää brunssilautasissa ei ollut, vaikka itse lautasilla kokoa olikin. Etenkin lasten syömiin ruokamääriin suhteutettuna 8 euroa per nappula tuntui aika suurelta summalta. Kiva miljöö kuitenkin pelasti paljon. Jos aikaa ja intoa riittää vielä syöminkien jälkeen, pääsee Korjaamosta kätevästi pihan toisella puolella olevaan Ratikkamuseoon, josta blogista löytyy juttua täältä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat