Vähiin käy, ennen kuin loppuu! Vielä on muutama joulukalenteripäivä jäljellä ennen rauhoittumista joulun viettoon. Monissa kodeissa on myös lähipäivinä se hetki, kun kannetaan tuo uljas vihreä komistus olohuoneeseen. Joulukuusen sisään tuominen ja sen koristeleminen ovat ainakin meidän perheissä yksi ehdottomia joulunaluspäivien kohokohtia. Eilisestä kalenteriluukusta paljastui taannoin vietetyt pikkujoulut ja tekstissä kerrottiinkin, kuinka pikkujouluja vietettiin muun muassa askartelujen merkeissä. Mikäs onkaan sen mukavampaa kuin ripustaa kuusen oksille lasten omatekoisia koristeita.

Nämä huovasta valmistetut kuuset valmistuivat helposti, eikä mitään erityisiä valmisteluja tarvittu. Kaupasta hankitut huopalevyt ja kimalleliimat riittivät tällä kertaa. Äidin apua kaivattiin hieman aluksi, että saatiin leikattua huovasta nätit, kuusen muotoiset palat. Ja sitten lasten mielikuvitus valloilleen ja huopakuusia koristelemaan. Kun kimalteet olivat kuivuneet, kiinnitettiin kuuseen vielä ripustusnaru. Me teimme tällä kertaa tosiaan vain kuusen muotoisia koristeita, mutta toki esimerkiksi punaisesta huovasta saisi vaikka ihania sydänkoristeita tai ruskeasta piparkakkuja. Vielä ehtii askarrella näitä superhelppoja koristeita joulukuusenkin oksille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla