Palataan vielä yhden postauksen verran alkusyksyn leikkipuistotestausten tunnelmiin. Sateinen marraskuinen maanantaihan on juuri sopiva ajankohta äkkipyrähdykselle Intiaan. Kumpulassa, metsikön reunassa sijaitsee alueen vehreä keidas, leikkipuisto Intia, jonne teimme syyskuussa päiväretken kavereiden kanssa. Leikkipuisto Intiassa on kaupungin järjestämää ohjattua toimintaa sekä sisä- että ulkotiloissa ja toki puisto on avoinna myös omatoimisille leikkijöille.

Meillä oli testipäivänä ohjelmassa ulkoilua. Intian puisto on tilava ja erilaisia kiipeilytelineitä, keinuja, liukumäkiä ja muita leikkivälineitä on sijoitettu ryhmiksi useampaan paikkaan. Lapset nauttivat myös isoista, avarista kenttäalueista, joilla oli tilaa juosta. Pieniin pihoihin tottuneille kaupunkilaisnaperoille tämä tuntuu olevan luksusta, siihen malliin kikattaen lapsukaiset nimittäin kirmasivat pitkin puistoa.

Juoksemisen lisäksi lapset viihtyivät erityisesti kummun päälle rakennetussa liukumäessä, ison leikkiauton parissa sekä pallopelikaukaloksi muutetussa kahluualtaassa. Myös puiston teemaan sopivat kyltit ja puiset elefantit ihastuttivat testiryhmäämme. Leikkipuiston sisätiloihin emme tällä reissulla tutustuneet vessapiipahdusta perusteellisemmin, mutta ilmojen edelleen viiletessä sielläkin saisi varmasti ajan kulumaan.

P.S. Intian puiston lähinurkilta löytyy parikin kivaa puotia, lastenvaate- & lastentarvikekirpputori Vekarakirppis (lue postauksemme paikasta täältä) sekä uutta ja second handia myyvä Hippula, joissa kannattaa käväistä vaikkapa puistoreissun jälkeen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla