Jos joulufiilis on vielä vähän hukassa, sitä voi lähteä metsästämään jouluisten esitysten pariin. Ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ehtii vielä hyvin virittäytyä joulumielelle koko perheen voimin konsertissa, teatterissa tai jouluisissa tapahtumissa. Blogin tapahtumakalenterista voi kurkata vinkkejä ajankohtaisista menoista.

Me kävimme lasten kanssa Espoossa, Sellosalissa Muumit ja kaunis maa -konsertissa. Tämä Tove100-juhlavuoden tapahtuma ei varsinaisesti ollut joulukonsertti, mutta taattua viihdettä oli tarjolla Benny Törnroosin ja Muumilaakson väen parissa. Parhaiten konsertin anti upposi 2-vuotiaaseen Muumi-faniin, joka jammaili innoissaan koko 45-minuuttisen esityksen ajan. Isoihin poikiin (5 & 6 veet) vaikutuksen teki bändin taitava rumpali hienolla rumpusoolollaan. Illalla täytyi kotonakin kaivaa omat soittimet esiin ja jatkaa musiikkiteemalla leikkejä.

Takuuvarmasti jouluista menoa on tarjolla tänään iltapäivällä Helsingin Kulttuuritalolla Ti-Ti Nallen joulu-uni -konsertissa. Helsingistä kiertue jatkaa Tampereelle, jossa musisoidaan 21. joulukuuta. Ensi viikolla, 17.12. Musiikkiteatteri Kapsäkin Lasten joulukonsertissa itse Joulupukki tonttuorkesterinsa kanssa toteuttaa yleisön joululaulutoiveita. Esitysten varaustilanne ja lippujen hinnat kannattaa katsastaa tapahtumien omilta nettisivuilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla