Ovatko teidän perheessä Mauri Kunnaksen Koiramäki-sadut tuttuja? Kaikilla pienillä ja vähän isommillakin Koiramäki-faneilla on nimittäin vielä muutamana päivänä oiva tilaisuus tutustua Killen ja Elsan puuhiin Vantaan Tikkurilassa Taidetalo Pessissä esillä olevassa Enteet ja ennusteet Koiramäen tapaan -näyttelyssä. Näyttely on avoinna tänä viikonloppuna 12.-13.4. klo 13-17 sekä maanantaina 14.4. ja tiistaina 22.4 klo 9-15. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Me piipahdimme Koiramäki-näyttelyssä testiryhmän pienimpien jäsenten (2 v. & 2,5 v.) kanssa. Näyttelystä saisivat kuitenkin luultavasti enemmän irti vähän isommat lapset, etenkin jos Koiramäki-kirjojen maailma ja hahmot ovat tuttuja. Tällä joukolla pienehkö näyttely oli kierretty läpi melko nopeasti, taaperot kun eivät vielä kovin pitkään jaksaneet keskittyä siihen liittyvien tarinoiden ja satujen kuuntelemiseen.

Eniten lapsia ihmetyttivät näyttelyn isot Koiramäki-hahmot sekä varsin oikeannäköinen lammas. Kaikenlaista muutakin vanhanajan esineistöä tilassa oli esillä. Huomioitavaa on, että pääosin näyttelyn esineisiin ei saa koskea ja näyttelyalue on erotettu muusta tilasta ainoastaan lattiaan liimatulla teipillä. Tämä yhdistelmä kun saattaa tuottaa pieniä haasteita kaikkein nuorimpien näyttelyvieraiden kanssa.

Tänään lauantaina 12.4. klo 13-15 Taidetalo Pessissä vietetään perhelauantaita, jolloin luvassa on Koiramäki-näyttelyn teemaan liittyvää ohjelmaa. Tarkemmin päivän sisältöön voi tutustua täällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla