Keväisin ja jouluisin se aina iskee. Stressi siitä, mitä viedä lahjaksi lasten opettajille tai hoitotädeille. Jollain olisi kiva muistaa ja kiittää kuluneesta vuodesta, mutta lahjan keksiminen tuntuu joka vuosi yhtä vaikealta. Joissain paikoissa vanhemmat keräävät yhdessä rahaa ja annetaan tarhatädille jokin yhteinen, hieman isompi lahja. Toisessa paikassa jokainen hankkii oman lahjansa ja lopulta hoitajat "hukkuvat" erilaisiin kippoihin ja kuppeihin. 

Kyselin monilta ystäviltäni vinkkejä, miten hoitajia voisi muistaa. Vinkkejä tuli kukista suklaaseen, serveteistä kynttilään. Monia vinkkejä yhdisti kuitenkin yksi asia - ne ovat kuluvia asioita. Erilaiset opettajat ja hoitajat saavat vuosittain useita lahjoja "asiakkailtaan", joten kaapit täyttyvät ymmärrettävästi erilaisista muistoesineistä. Itse päätin tällä kertaa noudattaa ystävieni neuvoa ja kokosin hoitajille kangaskorillisen herkkuja. Koriin päätyi servettejä, hienoa suklaata, kuivattuja marjoja ja teetä. Kaikki itsellenikin mieluisia herkkuja. Käärin korit sellofaaniin ja suljin rusetilla. Nätti paketti ja tuskin jää oven taakse kaappeja täyttämään :)

Onko teillä tapana muistaa tarhatätejä ja opettajia keväisin? Miten te muistatte heitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat