Nyt voisi hiipiä pieni ahdistus niskaan, kun ajatus keskikesän juhlasta tulee mieleen. Kesä ei säiden puolesta ole vielä päässyt kunnolla alkuunkaan ja nyt jo päivä alkaa lyhenemään, yhyy! Lomat onneksi ovat vielä edessäpäin, joten ei nyt liian syvälle kannata vielä upota ;)

 

Mikäli mökkireissut eivät juhannuksena innosta, löytyy myös Helsingistä vapaapäiville mainioita menovinkkejä. Blogin tapahtumakalenteri vinkkaa perjantaina ravintola Kaisaniemessä kello 14 alkaen järjestettävästä lasten omasta juhannusaatosta. Ilmaistapahtumassa on tarjolla muun muassa poniratsastusta, minikorista ja mölkkyä. Tarkemman ohjelman löydät täältä. Perinteistä juhannusohjelmaa löytyy tuttuun tapaan Seurasaaresta, missä järjestetään Juhannusvalkeat. Seurasaaren juhannusvalkeita juhlitaan kello 16 alkaen ja liput tapahtumaan maksavat 20 euroa (alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa maksutta).

Miten siellä, vietetäänkö juhannusta kaupungissa vai maaseudulla?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla