Yhden testiryhmäläisen syntymäpäiviä vietettiin lämpimänä heinäkuun päivänä. Vuosia tuli mittariin kaksi ja juhlien teemana oli tällä kertaa Muumit.

Syntymäpäivien Muumi-teema syntyi oikeastaan ihan vahingossa. "Krääsäliikkeiden" aukioloaikojen kanssa oli hieman haastetta ja lopulta suurin osa synttärihankinnoista tehtiinkin Citymarketista. Onneksi sielläkin oli yllättävän kivoja kertakäyttövermeitä lapsille ja niin Muumi-teema valikoitui. 

Synttärisankari herätettiin asiaan kuuluvasti onnittelulaululla ja lahjat kannettiin sänkyyn. Aamun paketeista paljastui leikki-leivänpaahdin ja Aarrekidin ihana mekko.

Muumi-teemaa löytyi siis astioista, tarjoiluista, onnittelu-kortista ja yllätyspusseistakin. Tällä kertaa lastenkutsuilla oli tarjolla suolaisena palana nakkipiiloja, poro- ja paprikaleipäsiä sekä juustosarvia. Nakkipiilot uppoavat aina lapsivieraisiin parhaiten, niin tälläkin kertaa. Makeana palana oli suklaa-muffinsseja, tiikerikakkua, erilaisia keksejä sekä marmeladeja. Terveellisen puolen virkaa toimittivat kurkut, porkkanat ja vesimelonit. Täytekakkua en lastenkutsuille edes laittanut tarjolle, vaan se sai odottaa iltapäivän sukulaisvieraita.

Naapurin esimerkistä laitoin jokaisen lapsen kohdalle popcornit valmiiksi laakeisiin muffinssivuokiin. Näin vältyttiin kurkotteluilta ja vahingoilta. Aikaisemmasta viisaastuneena mukit hankin tällä kertaa kannellisina, jolloin mehutkin pysyivät oikealla paikallaan.

Takapiha ja kesäinen ilma takasivat sen, että varsinaista erillistä ohjelmaa ei juuri tarvittu. Muutama leikki olisi ollut varuilta takataskussa, mutta ne saivat jäädä seuraavaan kertaan. Perinteinen onginta sen sijaan järjestettiin ja kalakin söi oikein kiitettävästi.

Miten teillä vietetään lasten syntymäpäiviä? Lähiaikoina tulossa vielä postausta lahjavinkeistä 2-vuotiaalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat