Jo aiemmin kerrotulla Peukkulan reissulla kävimme pyörimässä hieman myös muualla Jyväskylän seudulla. Ensimmäinen etappi oli Vaajakoskella sijaitseva Pandan makeistehdas. Myymälässä ja maistiaiskulhoilla kävi kova kuhina ja myös meidän juniorit saivat paikassa suunsa makeaksi. Matkaevästäkin paikasta tarttui mukaan, vaikka hintataso ei mikään kovin edullinen ollutkaan. 

Seuraava käyntikohde oli Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla sijaitseva Kimperi. Kimperin pipot ovat meille tuttuja jo entuudestaan, mutta tällä kertaa halusin tutustua myös liikkeen muuhun tarjontaan. Kimperistä löytyy monia tuttuja lastenvaatemerkkejä, mutta myös heidän omaa tuotantoaan. Kimperi-tuotteiden valmistus tapahtuu pääosin Jyvässeudulla, joten tuotteet ovat oikeasti kotimaisia. Myymälässä viihtyivät hyvin perheenpienimmätkin, sillä sieltä löytyi pieni puuhastelunurkkaus lapsille.  Jyväskylä-reissun paluumatkalla pysähdyimme vielä katsomaan Petäjäveden vanhaa kirkkoa. Unescon maailman perintoluetteloon kuuluva kirkko on vaikuttava ja ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Pihalla laiduntavat lampaat olivat erityisesti lasten mieleen, joten pieni pysähtyminen oli kaikkien kannalta mukava hetki.

Oletteko te reissailleet kesällä Jyväskylän seudulla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat