Vuosi 2015 oli blogissa uutta aikaa. Molemmat olimme palanneet päivätyöhömme, joskin lyhennettyä työpäivää tekemään. Uuteen, kiireiseen arkeen opeteltiin pikkuhiljaa ja se ylimääräinen aika oli vähissä. Halusimme kuitenkin ylläpitää blogia parhaamme mukaan, sillä se on myös jonkinlainen henkireikä. Yhteisen blogin ylläpitäminen pitää meidät väkisinkin tekemisissä toistemme kanssa eikä henkinen välimatka päässyt kasvamaan liian suureksi. Välillä - täytyy myöntää - blogin pitäminen on käynyt täydestä työstä kun pitkän työpäivän ja lasten harrastusten jälkeen alkaa vielä illan pimenä tunteina tuottamaan sisältöä blogiinkin. Tässä sitä kuitenkin ollaan taas uuden (blogi)vuoden äärellä.

Mitä Lasten matkassa vuoteen 2015 sitten oikein kuului? Tammikuussa messuilimme Matka-messuilla ja vierailimme koko suuren perheen voimin Urheilumuseossa. Helmikuussa palattiin blogin alkuaikoihin ja viereiltiin uudemman kerran Tropicariossa. Helmikuussa fiilisteltiin myös talvisia kelejä ja uusinta Risto Räppääjä -elokuvaa. Äidit olivat eniten innoissaan kevään ihanimmasta sisustusideasta - kauniista välikausihaalarista. Maaliskuussa kävimme muutamassa teatterissa (Maltti ja Valtti sekä Tatu & Patu) ja jatkoimme lounasravintoloiden testausta. Huhtikuussa oli jälleen Lapsimessujen aika ja pääsimmepä me äidit nukkumaan oikein kunnon yöunet Lahden seurahuoneella. Toukokuussa oli aika juhlia Vappua, askarrella keväisiä kortteja ja tutustua uusittuun Silja Lineen. Kesäkuussa kirjoittelimme keväisistä ulkomaanmatkoistamme ja vietimme sporttilomaa Vierumäellä.

Heinäkuussa lomailimme niin ulkomailla, pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin kotimaassa. Postauksia kirjoittelimme muun muassa Orimattilasta, Espoosta ja Keuruulta. Elokuussa oli aika purkaa postaussumaa ja kertoa teille kokemuksiamme Tanskan Legolandista ja Saksan Boltenhagenista. Elokuussa pääsimme myös viettämään äitien iltaa ihanissa merkeissä. Syyskuussa jatkoimme perhebrunsseja ja valmistauduimme tulevaan elämänmuutokseen muun muassa sairalaakassia pakkaamalla. Pian kassin pakkaamisen jälleen blogin testiryhmä kasvoi ja pieni vaaleanpunainen nyytti sulatti kaikkien sydämet. Ravintoloiden testailut saivat jatkoa nyt myös vaunuväen näkökulmasta. Ensimmäinen testi tehtiin Casa Largoon. Lokakuussa kävimme myös rakentelemassa Legoilla Turussa ja ensimmäisen kerran Lapsen vuosisata -näyttelyssä Designmuseossa. Marraskuu vei meidät peuhaamaan uuteen Huimalaan ja toisaalta samoilemaan luontoon Geokätköjen perässä. Joulukuussa liikutettiin lapsia bOblesien parissa ja alettiin valmistautumaan jouluun. 

Paljon on taas tapahtunut menneenäkin vuonna. Nyt ei muuta kuin kohti tulevaa - toivottavasti pysytte mukana!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla