Helsingin keskustan hurjimmat liukumäet taitavat löytyä Kaivopuiston leikkipaikalta, jota sen komean puisen maamerkin mukaan nimitetään myös lohikäärmepuistoksi. Testiryhmän lapset olivat puistossa riemuissaan. Liukumäkiä on kaksi ja niistä isompi oli leikki-ikäisten kaverusten ehdoton suosikki. Välillä otettiin pikkusiskokin syliin ja laskettiin yhdessä. Taaperot saivat hyvät vauhdit hiukan pienemmästä, mutta aivan tarpeeksi vauhdikkaasta (ainakin äidin mielestä), mäestä.

3- ja 4-vuotiaat kiipesivät nopeasti myös lohikäärmeen selkään ja koko porukka tykkäsi ajella betonisilla neppisautoilla. Lisäksi puistossa on kiipeilyteline ja sekä pikkulapsille että vähän isommille sopivia keinuja.

Vauhdikkaiden liukumäkien ja kiipeilypaikkojen ansiosta tässä puistossa viihtyvät varmasti vähän isommatkin lapset. Leikkipaikkaa ei ole aidattu, mutta puiston virikkeet olivat tarpeeksi kiinnostavia, jotta 1-vuotias vilperttikin malttoi pysyä niiden äärellä. Helsingin ytimestä on Kaivarin leikkipaikalle jonkin verran matkaa, mutta sen verran innoissaan muksut olivat, että täällä vieraillaan varmasti toistekin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla