Temppurataa, kielikylpyä, muskaria, kahvittelua, uusia ihmisiä - kuulostaako hauskalta? Meistä kuulosti (no okei, myönnetään, että se englannin puhuminen vähän mietitytti äitejä etukäteen...) ja niinpä suuntasimme eräänä maanantaiaamuna kohti Espoota. Länsiväylän varrella, kauppakeskus Iso Omenan naapurissa, sijaitsee Jungle Kids Fitness, jossa on yhdistetty mielenkiintoisella tavalla englannin opetus ja lasten liikuntaharrastus. Tuntivalikoimassa on muun muassa karatea, joogaa, vanhempi-lapsi -tunteja ja voimistelua.

Maanantaiaamuisin Jungle Kids Fitnessissä järjestetään Jungle Junction, kaikenkielisille alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen avoin tapahtuma. Salissa on temppurata, erilaisia soittimia, naruja, palloja ja leluja, jotka innostavat lapsia leikkimään ja liikkumaan.

Parituntisen peuhutapaamisen alkajaisiksi pidettiin muskarihetki. Laulut ja ohjaus olivat englanniksi, mutta se ei tuntunut haittaavan suomenkielisiäkään lapsia. Äiditkin tekivät parhaansa ja yrittivät muistella twinkle, twinkle little starin sanoja.

Musiikillisen alkulämmittelyn jälkeen ohjelmassa oli vapaata leikkiä ja touhuamista. Vanhemmille oli istumapaikkoja salin reunalla ja jos vain lasten vahtimiselta ehti, tarjoutui mahdollisuus jutella muiden aikuisten kanssa ja vähän kahvitellakin. Pääsymaksuun (10 euroa/aikuinen ja yksi lapsi, 15 euroa/2 tai useampi lapsi) sisältyi nimittäin kahvi-/tee-/mehutarjoilu ja pientä purtavaa.

Jungle Kids Fitnessissä on hyvät puitteet lasten kanssa harrastamiseen ja mukava, rento ilmapiiri. Paikan omistaja ja tuntien ohjauksesta vastaava sydämellinen Darlene saa sekä lapset että aikuiset viihtymään. Ja vaikka small talk ei olisikaan ihan parhaassa terässä, Jungle Junctioniin kehtaa kyllä mennä. Mukana oli noin kymmenkunta vanhempaa lapsineen ja joukkoon mahtui niin englantia, suomea kuin jotain muutakin kieltä puhuvia.   

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram